Vanaf de start van de paaspauze 28 maart t.e.m. pinkstermaandag 24 mei organiseert onze school voor het eerst de Qworzó Qwandel Quiz. Tijdens een familiewandeling van 5 km krijgen volwassenen de kans om uitdagende vragen op te lossen en mooie foto’s in de juiste volgorde te plaatsen. Speciaal voor de kinderen tot 12 jaar voorzien we een themaboekje, ook met vragen en opdrachten op hun maat gemaakt. De wandeling start en stopt aan de kerk van Merksplas. We voorzien actieve bewegingstussendoortjes voor wie nog energie over heeft. We doen ook ons best om de wandeling mooi aan te kleden. Een stuk van ongeveer 700 meter is moeilijker te bewandelen met een buggy bij regenachtig weer of natte periodes.

Drie volwassen winnaars ontvangen een mooie geldprijs en de top 3 van de deelnemende kinderen mag een dagje gratis op uitstap naar een Belgisch pretpark of dierenpark naar keuze. Per gezin kunnen er meerdere boekjes gekocht worden, dus is de kans op winnen natuurlijk groter. Ook zijn er leuke prijzen voor de tofste Qworzó Qwandelfoto met de #QQQ21 op facebook.

Een Qwandel Quizboekje kost 5 euro en kan worden aangekocht in Delhaize Merksplas, Oxfam Merksplas en Carrefour Express Merksplas tijdens de normale openingsuren.