Vanaf de start van de paasvakantie, 2 april t.e.m. 6 juni (pinkstermaandag), organiseert onze school voor de tweede keer de Qworzó Qwandel Quiz. Tijdens een familiewandeling van 5 km krijgen volwassenen de kans om uitdagende vragen op te lossen en mooie foto’s in de juiste volgorde te plaatsen.  Speciaal voor de kinderen tot 12 jaar voorzien we een themaboekje, ook met vragen en opdrachten op hun maat gemaakt.  De wandeling start en stopt aan het sportcentrum ’t Hofeind.  We doen ook ons best om de wandeling mooi aan te kleden. We kozen voor een mooie route.

Drie volwassen winnaars ontvangen een lekkere prijs, een etentje voor 2 en de top 3 van de deelnemende kinderen mag een dagje gratis op uitstap naar een Belgisch pretpark of dierenpark naar keuze. Per gezin kunnen er meerdere boekjes gekocht worden, dus is de kans op winnen natuurlijk groter. Ook zijn er leuke prijzen voor de tofste Qworzó Qwandelfoto met de #QQQ22 op Facebook of Instagram.

Een Qwandel Quizboekje kost 5 euro en kan worden aangekocht  in Brasserie ’t Hofeinde en Carrefour Express Merksplas tijdens de normale openingsuren.