Twee weken herfstvakantie

Het Overlegcomité besliste dat de herfstvakantie wordt verlengd tot en met zondag 15 november. De school start dus terug op maandag 16 november. Men vraagt de ouders om maximaal zelf in te staan voor de opvang.

Attest ‘sluiting corona’

Voor de week van 9 tot en met 13 november kunnen ouders met het attest ‘sluiting corona’ een werkloosheidsuitkering krijgen als ze zelf voor de opvang van hun kind zorgen. De school bezorgt dat niet automatisch. Als je werkgever dat attest wil, vraag je dat best bij ons aan via info@qworzo.be.

Actie van de ouderraad gaat door

In de vorige nieuwsbrief meldden we de actie van de ouderraad.  Deze gaat nog door. Op 11 november kan je je oude textiel brengen tussen 19 en 20u op Spelewei.
Van maandag 16 tot en met woensdag 18 november kan dit dus ook nog tijdens de schooluren.

Juf Sara van protestantse godsdienst geeft afstandsonderwijs

Juf Sara geeft les in meerdere scholen. In onze draaiboeken staat dat we in code oranje de aanwezigheid van leerkrachten in verschillende scholen zoveel mogelijk moeten beperken.

Daarom zal juf Sara vanaf 16 november aan haar leerlingen afstandsonderwijs geven. Dit gaat uiteraard op school door. De leerlingen krijgen toezicht van een andere leerkracht.

Auteurs op bezoek op school

Dinsdag 17 november komt  auteur Jan de Kinder in het tweede leerjaar. Donderdag 19 november komt Stefan Boonen in het vierde leerjaar.
In samenspraak met de preventieadviseur en de bib beschouwen wij de auteurs nog als essentiële derden op school. Zij zullen dan ook onze kinderen vol enthousiasme komen vertellen over hun boeken.

Dansen

Dinsdag 17 november dansen de volgende klassen 2A/2B

Donderdag 19 november dansen de volgende klassen 3B/3A

Zwemmen

Het zwemmen is voorlopig geannuleerd tot en met eind november.

Kalender

di 17 nov Auteur Jan de Kinder voor het 2de leerjaar om 13.30 u.
di 17 nov dansen 2A – 2B
do 19 nov dansen 3B – 3A
do 19 nov Auteur Stefan Boonen voor het 4 de lj in de voormiddag
ma 07 dec Verlofdag