In de week van de vrijwilliger geven we onze vele vrijwilligers een groot applaus

We geven onze ouderraad een welverdiende pluim: een hele groep vrijwillige ouders die onder het voorzitterschap van Veerle Van den Bosch de school ontzettend goed ondersteunt door mee na te denken, en door de handen uit de mouwen te steken bij talrijke activiteiten.
Elke week lezen ouders in de lagere school. Elke middag zijn er vrijwilligers die de kleuters helpen. Er zijn ouders die als brugfiguur kinderen helpen bij hun huiswerk. Er zijn mensen die ouders of kinderen ondersteunen bij het aanleren van onze taal. Enkele Franstalige dames leren onze zesdeklassers mooi Frans spreken. Gepensioneerde leerkrachten helpen tijdens de sportklassen. Na elke vakantie komen ouders kriebelen om onze school luizenvrij te houden. Voorzichtige chauffeurs brengen leerlingen naar sportactiviteiten of leerrijke uitstappen. Jullie komen opdienen, opruimen, klaarzetten,… bij schoolactiviteiten. Sommigen knutselen, koken, naaien voor de kerstmarkt of tombola’s. Enthousiast vertellen papa’s of mama’s in de klas over hun beroep. Met velen komen jullie naar de schoolwandeling, de kerstmarkt of de quiz. … Het hele lijstje is nog veel langer!

Infodag en -avond voor nieuwe kleuters

Bij juf Dietske is er woensdag 21 maart een opendeurdag voor de nieuwe kleuters. De kinderen die binnenkort voor het eerst naar school stappen, mogen alvast een kijkje komen nemen met hun ouders. Ken je nog iemand? Nodig hen gerust uit om kennis te maken met onze school.
Voor ouders die tijdens de dag zich moeilijk vrij kunnen maken, voorzien we op dinsdag 20 maart om 19.30u een infoavond met rondleiding.

Dansen

Dinsdag 13 maart dansen de volgende klassen 6C-5C
Donderdag 15 maart dansen de volgende klassen 6B-6A

Zwemmen

Donderdag 15 maart zwemmen volgende klassen: de eerste beurt 5B-6C . Die groep vertrekt stipt om 13 uur. Wees dus op tijd op school. Klassen 1A-5A om 13.30 uur en de laatste groep 1B-5C vertrekt om 14 uur.

Kalender

vr 9 mrt. aankomst 3de graad van de sportklassen
di 13 mrt. dansen 6C-5C
wo 14 mrt. SVS Netbal vijfde en zesde leerjaar in Vosselaar
do 15 mrt. dansen 6B-6A
do 15 mrt. zwemmen 5B-6C / 1A-5A / 1B-5C
ma 19 mrt. schoolraad
di 20 mrt. budgetweek sociaal huis: theater voorstelling
di 20 mrt. infoavond voor ouders nieuwe kleuters met rondleiding
wo 21 mrt. opendeurdag nieuwe kleuters
za 24 mrt. Robocup in Technopolis in Mechelen
di 27 mrt. sponsorloop kom op tegen kanker in de vm

Liesbeth Van den Broeck
directeur