Uitreiking getuigschriften zesde leerjaar

We zijn blij dat we een formule vonden om toch een officieel moment per klas te kunnen en mogen organiseren op een veilige manier. Zoals we eerder lieten weten, gaat de proclamatie door op woensdag 24 juni. We nodigen de leerlingen van de klas van meester Dave samen met hun ouders uit om 18.30 u. op de speelplaats van de lagere school. Om 20.00 u. is de klas van juf Joline aan de beurt.
We vragen de ouders binnen te komen langs de Gezellestraat en afstand te houden van elkaar. Per kind staat er een tafeltje klaar met drank en een versnapering. Ouders volgen de proclamatie vanaf hun tafeltje. Het is niet de bedoeling dat de ouders bij andere ouders gaan zitten om bij te kletsen.
Ook na de proclamatie verwachten we dat er niet samengeschoold wordt. Ouders verlaten de school langs de uitgang aan Spelewei en respecteren hierbij de afstand.
We vragen om uw begrip.

Mochten er andere richtlijnen komen die we moeten volgen, passen we het programma of de organisatie aan. 

Maandag 22 juni geen doorgang op het kruispunt Bevrijdingsstraat

Door de weg- en rioleringswerken in de Bevrijdingsstraat, Rodenbachstraat en de Gezellestraat gaat er hinder zijn voor de kinderen van onze school.
Dit schooljaar is er vooral hinder op het kruispunt van de Bevrijdingsstraat. Dat wordt ingenomen vanaf 22 juni. We vragen om de kinderen die normaal langs dat kruispunt komen via de Leopoldstraat en de Albertstraat te laten gaan. De gemachtigde opzichter die normaal aan het kruispunt van de Bevrijdingsstraat staat, gaat vanaf 22 juni in de Leopoldstraat ter hoogte van de Albertstraat de kinderen overzetten.

De hinder zorgt ervoor dat we volgend schooljaar de ingang van de school en de weg ernaar toe moeten herbekijken. We laten jullie in augustus weten hoe we dat gaan organiseren.

Meer info vindt u in de brief van de gemeente in bijlage.

Inschrijvingen nieuwe kleuters

De geplande opendeurdag en de kennismaking tijdens het schoolfeest werden afgelast. Ouders kunnen nu de school niet zomaar binnenwandelen om hun kind in te schrijven.

Ouders die een zusje of broertje willen inschrijven, kennen de school. Ze kunnen per mail inschrijven als ze dat willen. We brengen die inschrijving dan digitaal in orde. Mochten ze toch graag langskomen met hun kleuter, dan bellen ze best vooraf voor een afspraak buiten de schooluren.
Ken je nog iemand die een school zoekt? Nodig hen gerust uit om ons op te bellen om zo verder te kunnen afspreken. We kunnen buiten de schooluren een rondleiding geven, kleuters laten kennismaken met het klasje en inschrijven.

Herinschrijvingen

Vorige week kreeg je kind een briefje mee om in te schrijven voor volgend schooljaar. Er ontbreken nog enkele briefjes. Willen jullie dit voor ons in orde brengen?

Ter info

Dactyplus verzorgt typlessen in Merksplas en richt zich vooral op leerlingen vanaf het vierde leerjaar. Mocht je hierover informatie willen kan je contact opnemen langs hun website: www.dactyplus.be of per e-mail: info@dactyplus.be

Liesbeth Van den Broeck & Bea Mertens

Qworzó  Markt 17  2330 Merksplas
info@qworzo.be
014 63 34 93