Goedgemutst snuift de kleuterschool de kerstsfeer op

Zoals vorige week aangekondigd, is er morgen in de kleuterschool een stemmig samenzijn als afsluiter van het eerste trimester. Geef je kleuter een kerstmuts op, of een diadeem met rendiertjes of een dikke wintermuts,… Je moet hiervoor niet naar de winkel trekken. Er is nog reservemateriaal genoeg op school voor wie thuis niet onmiddellijk iets vindt.

Schrijf je ploeg vandaag in voor de 13de editie van de Qworzó Quiz

Vanaf vandaag kan je inschrijven vanaf 20 uur voor de 13de editie van de Qworzó Quiz op vrijdag 14 februari. Je vindt de link op onze website. Uit ervaring weten we dat er vlug moet ingeschreven worden, wil je zeker zijn van een quiztafel voor jouw ploeg.

Rapporten

Morgen krijgen de leerlingen van de lagere school hun rapport. Het is goed om samen met je kind even stil te staan en te praten over het rapport. Als je kind opmerkelijke, voor jullie misschien onverwachte resultaten haalde, vraag dan gerust even om verduidelijking bij de meester of juf van de klas.

Juf Sarah start terug en juf Berbe gaat naar het tweede leerjaar

Na de kerstvakantie zal juf Sarah na haar bevallingsrust terug starten in het eerste leerjaar. Ze doet dat in een duobaan met juf Carine.
Juf Berbe gaat vanaf dan het tweede leerjaar doen in een duobaan samen met Juf Anne tijdens de bevallingsrust van juf Eve.

Woensdag na de vakantie komt het kriebelteam

Woensdag na de kerstvakantie komt ons kriebelteam weer op bezoek in elke klas. Zorg dat je kind gewassen haar heeft, zonder vlechtjes of staartjes.

Sportkalender

De kinderen hebben vandaag de nieuwe sportkalender mee.

Ter info

⦁ Vandaag hebben de kinderen de brochure mee van kinderclub De Spetter met het programma van de krokus- en de paasvakantie.
⦁ Op themakamp met De Bonte Beestenboel
De Bonte Beestenboel organiseert themakampen in augustus voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Er liggen flyers op het secretariaat voor wie geïnteresseerd is.

Dansen

Dinsdag 7 januari dansen de volgende klassen 1C/1B.
Donderdag 9 januari dansen de volgende klassen 2A/2B.

Zwemmen

Volgende donderdag 9 januari zwemmen volgende klassen:
de eerste beurt 3AB. Die groep vertrekt stipt om 13 uur. Wees dus op tijd op school. Klassen 2B-5B komen als tweede aan de beurt en vertrekken om 13.45 uur.

Kalender

vr 20 dec. 6de lj kerstwandeling
ma 23 dec. kerstvakantie

di 7 jan. dansen 1C/1B
wo 8 jan. kriebelteam
do 9 jan. Auteur Marijke Goossens om 10u30 in 1ste lj
do 9 jan. dansen 2A/2B
do 9 jan. tweede schoolrekening
do 9 jan. zwemmen 3AB / 2B-5B
ma 13 jan. leerlingenraad
di 14 jan. American games vijfde leerjaar
wo 15 jan. medisch schooltoezicht 5A+B op school om 8u30
ma 27 jan. start voorleesweek
di 28 jan. Verkeerspark 6A+B om 10u30 en 13u30 in Hoogstraten

De beste wensen

We kijken zeer tevreden terug op de fijne schoolwerking tijdens het voorbije trimester. We wensen iedereen een zeer fijne vakantie en mooie feesten.