Rapporten

Morgen krijgen de leerlingen van de lagere school hun rapport. Het is goed om samen met je kind even stil te staan en te praten over het rapport. Als je kind opmerkelijke, voor jullie misschien onverwachte resultaten haalde, vraag dan gerust even om verduidelijking bij de meester of juf van de klas.

Data communie en vormsel

Onder voorbehoud (bevestiging bisdom en coronamaatregelen) gaat het vormsel op zaterdag 1 mei en de eerste communie op zondag 2 mei door.

Boeken van de bib worden niet langer verlengd

De bib vraagt om de boeken die de kinderen nog in hun bezit hebben terug binnen te brengen. Dat mag ook via de school. De boeken worden niet nog eens verlengd.

Tijdens code oranje mogen de klassen niet naar de bib. De leerkrachten mogen wel een boekenpakket gaan afhalen bij de bib en zelf ‘bibliothecaris’ spelen in de klas. Zorg ervoor dat de boeken telkens mee terug naar school gegeven worden.

Knuffelberen zijn welkom in de 2de kleuterklassen

Volgende week werken de kleuters van de 2de kleuterklas rond het verhaal van “Goudlokje”. De kleuters mogen vanaf maandag 18 januari 2021 een knuffelbeer meebrengen. Ze gaan daar leuke spelletjes mee doen gedurende de ganse week.

Dansen

Dinsdag 19 januari dansen volgende klassen 1B – 1A.

Donderdag 21 januari dansen volgende klassen 3B – 3A.

Zwemmen

Door de coronamaatregelen kunnen we nog niet gaan zwemmen.

Omdat we een sportieve school zijn, vervangen we het zwemmen door extra turnlessen.

Kalender

vr 15 jan

di 19 jan

  Rapport

Ouderraad (digitaal)

di 19 jan   Dansen 1B – 1A
do 21 jan   Dansen 3B – 3A
Ma 25 jan   Start vooorleesweek
wo 03 feb   Pedagogische studiedag: vrijaf voor de kinderen
ma 15 feb   Krokusvakantie