Morgen 22 februari is er weer de Qworzó Quiz

We hopen dat het een fijne, plezante avond wordt en wensen alle deelnemers veel succes!

Morgenavond opvang in de turnzaal van de lagere school

Morgen moet de zaal klaargezet worden voor de quiz. Daarom kan de opvang niet in de zaal doorgaan. Morgenavond kan u de kinderen afhalen in de turnzaal van de lagere school.

Carnaval donderdag voor de kleuters en vrijdag in de lagere school

Volgende week organiseren we op donderdag 28 februari in de kleuterschool en op vrijdag 1 maart in de lagere school een groot carnavalsfeest met pannenkoeken.

Verkleden en blijven ineten

Die dag mag je kind verkleed naar school komen. Een pruik, een oud hemd van papa, een feestneus, een gekke hoed,… is al voldoende: alles is leuk. Je hoeft voor dit feest echt geen carnavalspak te kopen of te huren. Confetti, spuitbussen en skeelers zijn verboden, dat plezier weegt niet op tegen het ongemak.
‘s Middags willen we voor één keertje graag dat alle kinderen op school blijven eten. Mama’s en papa’s bakken dan voor hen lekkere pannenkoeken. Niemand moet die dag dus boterhammen meebrengen.

Vrijdag stappen de kinderen in een carnavalstoet door de straat

De stoet vertrekt om 10 uur.

De allerkleinste kleuters (instap en eerste kleuterklas) mogen kijken, maar stappen niet mee in de stoet. De kleuters van de 2de en 3de kleuterklas komen niet verkleed op vrijdag, maar stappen in de stoet met eigen gemaakte spullen uit de klas. De kinderen van de lagere school komen vrijdag verkleed naar school en stappen zo mee in de stoet. Prins en prinses carnaval van het 6de leerjaar rijden vooraan in de stoet die je hoort aankomen door de carnavalsmuziek.
Route: Schuttershofstraat – Spelewei – Gezellestraat – Albertstraat – rond het rusthuis Bevrijdingsstraat – school.

De papaweken komen eraan

Rond de periode van vaderdag worden de papa’s uitgenodigd in de klas van juf Leen, juf Lieselot, juf Helga, juf Martine, juf Esther en juf Annik. Papa’s die zin hebben om in de klas iets te vertellen/laten zien/doen over hun hobby of beroep kunnen dit laten weten via het invulbriefje.

Lentemarkt

Op vrijdag 29 maart organiseren we een lentemarkt ten voordele van Siddharta. We verkopen dan zelfgemaakte spulletjes die kinderen, ouders en grootouders ons schenken. Onze leerlingen gaan alvast aan de slag in de klas en maken ook een knutselwerkje voor het goede doel! We hopen dat jullie weer massaal inschrijven met het invulstrookje van de knutselbrief die de kinderen bij hebben.

Dansen

Dinsdag 26 februari dansen de volgende klassen 3B/2B.
Donderdag 28 februari dansen de volgende klassen 1C/6C.

Zwemmen

Donderdag 28 februari zwemmen volgende klassen: de eerste beurt 3B-5B. Die groep vertrekt stipt om 13 uur. Wees dus op tijd op school. Klassen 3A-5A vertrekken om 13.45 uur.

Kalender

vr 22 feb. QworzóQuiz
di 26 feb. dansen 3B/2B
do 28 feb. zwemmen 3B-5B / 3A-5A
do 28 feb. carnaval kleuterschool
do 28 feb. dansen 1C/6C
do 28 feb. bezoek talentenschool in Turnhout 6de lj in de voormiddag
do 28 feb. schoolraad
vr 1 mrt. carnaval lagere school
vr 1 mrt. stoet
ma 4 mrt. start krokusvakantie
vr 29 mrt. Lentemarkt

Liesbeth Van den Broeck
Pieter Geerts