Lekkere pannenkoeken

Vandaag vierde de kleuterschool carnaval. Als kers op de taart kregen ze lekkere pannenkoeken. Morgen is de lagere school aan de beurt. Dank u wel aan alle helpende handen!

Morgen stappen de kinderen in een carnavalstoet door de straat

De stoet vertrekt om 10 uur. De allerkleinste kleuters (instap en eerste kleuterklas) mogen kijken, maar stappen niet mee in de stoet. De kleuters van de 2de en 3de kleuterklas komen morgen niet verkleed, maar stappen in de stoet met eigen gemaakte spullen uit de klas. De kinderen van de lagere school komen vrijdag verkleed naar school en stappen zo mee in de stoet.
Route: Schuttershofstraat – Spelewei – Gezellestraat – Albertstraat – rond het rusthuis Bevrijdingsstraat – school.

Woensdag na de vakantie komt het kriebelteam

Woensdag na de krokusvakantie komt ons kriebelteam op bezoek in elke klas. Zorg dat je kind gewassen haar heeft, zonder vlechtjes of staartjes. Alvast bedankt.

MOEV Smashvolley voor 4de, 5de en 6de lj in Beerse

Op woensdagnamiddag 20 maart organiseert MOEV de sportactiviteit ‘smashvolley’ voor het 4de, 5de en 6de leerjaar in sportcentrum ‘t Beerke te Beerse. Bij smashvolley ligt de nadruk op de aanval, het meest spectaculaire onderdeel van volleybal.
Gelieve de briefjes aan te vullen als jouw kind geïnteresseerd is. Als je voor vervoer kan zorgen, mag je dit ook melden op bijgevoegd briefje.

Leerlingen lopen op 2 april voor Kom op tegen Kanker

Alle leerlingen van de lagere school krijgen vandaag info mee over onze deelname aan “Kom op tegen kanker”. We sponsoren de kinderen die lopen voor het goede doel. Dit jaar lopen onze kinderen speciaal met een warm hart voor alle mensen die getroffen werden door de ziekte uit onze school en uit eigen familie- of vriendenkring.

Enkele data om te noteren:

ouders van de derde kleuterklas welkom op 21 juni in de namiddag

De derde kleuterklas doet op het einde van het schooljaar het Zoemproject. Dat kadert in de overgang naar de lagere school. We geven u de datum door zodat er tijdig de nodige praktische schikkingen getroffen kunnen worden.

ouders van de zesdeklassers welkom op de receptie woensdag 26 juni

Ook voor het organiseren van het uitreiken van de getuigschriften met de traditionele receptie delen we al tijdig de datum mee. Die gaat ’s avonds door op 26 juni.

Ter info

datum lentefeest en feest vrijzinnige jeugd volgend jaar

Juf Frieda laat weten dat het lentefeest en het feest van de vrijzinnige jeugd volgend jaar gevierd wordt in het weekend van 6 en 7 juni 2020.

Dansen

Dinsdag 12 maart dansen de volgende klassen 3B/2B.
Donderdag 14 maart dansen de volgende klassen 1C/6C.

Zwemmen

Donderdag 14 maart zwemmen volgende klassen: de eerste beurt 1A-6A. Die groep vertrekt stipt om 13 uur. Wees dus op tijd op school. Klassen 1B-6B vertrekken om 13.30 uur. De laatste groep 1C-6C vertrekt om 14 uur.

Kalender

krokusvakantie van maandag 4 tot en met zondag 10 maart
di 12 mrt. dansen 3B/2B
wo 13 mrt. kriebelteam
do 14 mrt. zwemmen 1A-6A / 1B-6B / 1C-6C
do 14 mrt. dansen 1C/6C
wo 20 mrt. MOEV Smashvolley voor 4de, 5de en 6de lj in Beerse
vr 22 mrt. budgetweek bezoek aan het sociaal huis in de voormiddag
di 26 mrt. info-avond en rondleiding instapklas
wo 27 mrt. opendeurdag instapklas
do 28 mrt. jeugdboekenweekspel in de bib: 5de leerjaar
vr 29 mrt. rapport
vr 29 mrt. lentemarkt

Liesbeth Van den Broeck
Pieter Geerts