Maandag 7 oktober vrijaf

Volgende maandag neemt de school een lokale verlofdag. Die dag is de school dicht.

Volgende woensdag naar de kermis

De ouderraad trakteert de kleuters en het eerste leerjaar met enkele ritten op de kermis!

Juf Eve gaat met bevallingsverlof

Volgende week gaat juf Eve met bevallingsverlof. We wensen juf Eve het allerbeste.
Ze wordt vervangen door juf Lore Van Dooren (lore@qworzo.be) op maandag en dinsdag. Donderdag en vrijdag zal juf Anne Van Gestel (anne@qworzo.be) de klasjuf zijn. Woensdag wisselen deze juffen elkaar af.

Het vijfde leerjaar gaat volgende week naar Breendonk

De kinderen van het 5de leerjaar gaan vrijdag 11 oktober naar het Fort van Breendonk. De kinderen komen naar school om 8.05 uur. De bus vertrekt stipt om 8.15 uur en ze zijn terug om 14.15 uur.
Meebrengen: rugzak met brooddoos, een drankje, een koek en/of stuk fruit. In het Fort kan het koud zijn en waaien. Zorg dus dat je warme kledij aandoet. Deze uitstap kost 16 euro en komt op de volgende rekening.

Als fairtradeschool doen we mee met de actie ‘bite to fight’

Volgende week woensdag 9 oktober krijgen de kinderen les over fairtrade en hun nieuwe actie. Ze doen mee met deze actie ‘bite to fight. De kinderen smeren boterhammen met choco uit de wereldwinkel en delen die samen met een tattoo uit. Er wordt een groepsfoto genomen waarin de kinderen tonen dat ze opkomen voor een eerlijke cacaohandel.

Klasfoto’s zijn vrijblijvend te bestellen

De klasfoto’s zijn af. Als je er één wenst, mag je gewoon de foto houden. We rekenen daarvoor dan 3,5 euro aan op de schoolrekening. Als je de foto niet wilt, dan kan je die probleemloos teruggeven. Graag vóór dinsdag 9 oktober. Als je meerdere foto’s wenst, noteer dit dan op een briefje en geef het met je kind mee.

Toestemming gebruik foto’s en beeldmateriaal 2Impresz

De kinderen hebben een blad per gezin bij waarop onze partners van het project 2Impresz de toestemming vragen om foto- en beeldmateriaal te gebruiken. Vul op dat blad alle namen van uw kinderen in die in Qworzó schoollopen. Mocht er toch een foto gepubliceerd worden zonder uw toestemming, laat het dan weten zodat we het nodige kunnen doen om het beeldmateriaal te laten verwijderen.

Fietsen

Dinsdag 8 oktober fietsen de volgende klassen 5A/5B.
Donderdag 10 oktober fietsen de volgende klassen 2A/2B.
De kinderen brengen hun fiets mee en evt. hun fietshelm.

Zwemmen

Volgende donderdag 10 oktober zwemmen volgende klassen: de eerste beurt 3A-3B. Die groep vertrekt stipt om 13 uur. Wees dus op tijd op school. Klassen 2B-5B komen als tweede aan de beurt en vertrekken om 13.45 uur.

Kalender

ma 7 okt. lokale verlofdag
di 8 okt. fietsen 5A/5B
wo 9 okt. kermis
wo 9 okt. bite to fight, fairtrade
do 10 okt. zwemmen 3A-3B / 2B-5B
do 10 okt. fietsen 2A/2B
vr 11 okt. 5de leerjaar op uitstap naar het Fort van Breendonk
wo 16 okt. opendeurdag instapklas
wo 16 okt. derde kleuterklassen gaan met de bus op uitstap naar de kabouterberg
wo 16 okt. voetbal 4,5 en 6 in Merksplas
ma 28 okt. herfstvakantie

Liesbeth Van den Broeck
Bea Mertens