Zaterdag knutselpakketten afhalen

Zaterdag 8 mei kunnen de mensen die een of meerdere knutselpakketten bestelden deze komen afhalen. Hierover kregen deze mensen eerder een  bericht. We vragen om je aan het opgegeven uur te houden zodat dit vlot en veilig kan gebeuren.

Schoolreizen geannuleerd

Ook dit schooljaar gaan de schoolreizen met de bus spijtig genoeg niet door. Dit komt omdat we maar met 1 klasgroep in een bus mogen reizen. Dat maakt de schoolreis te duur. Daarbij komt ook nog dat er al heel wat schoolreizen geannuleerd werden door de organisatie zelf. 
We voorzien wel leuke alternatieven voor de kinderen. Bijvoorbeeld uistappen zonder bus of auto’s. De leerkrachten zijn dit volop aan het organiseren. In één van de volgende nieuwsbrieven lezen jullie daar meer over.

Groen licht voor de Bosklassen

De bosklassen met overnachtingen in Houthalen-Helchteren kunnen wel coronaproof doorgaan. De ouders van de kinderen van het 5de en 6de leerjaar ontvingen hierover vorige dinsdag een brief om toestemming te geven.

Inschrijven voor de oudercontacten in de kleuterschool

Vanaf morgen 15 uur ontvang je een bericht via het ouderplatform waarmee je een afspraak kan maken voor het oudercontact van je kleuter in de week van 17 mei. Een afspraak maken kan tot maandag 10 mei om 15 uur. In de loop van volgende week ontvang je dan ook een link om deel te nemen aan het oudercontact.

Donderdag 13 en vrijdag 14 mei geen school

Volgende week donderdag en vrijdag is het hemelvaartverlof. Dan is de school dicht.

Dinsdag 18 mei sportdag voor het 4de, 5de en 6de leerjaar

De sportdag gaat door aan de sporthal ’t Hofeind en aan Carons Hofke. De kinderen komen in sportieve kledij en buitenschoenen naar school. De klassen gaan er te voet naartoe om daar leuk te sporten en te spelen. We vragen dat de kinderen de fluovestjes aandoen. De leerlingen brengen een lunchpakket, voldoende water en eventueel een tussendoortje mee.
Voor BMX wordt er gevraagd om beschermende kledij (lange broek, trui en handschoenen) te voorzien. Voor de helmen zorgt de school.

Sportdag kleuterschool, woensdag 19 mei

De sportdag voor de kleuters zal doorgaan op school. De kleuters spelen verschillende leuke spelletjes in een doorschuifsysteem. Ze komen in sportieve kledij naar school en brengen voldoende water en een tussendoortje (stuk fruit) mee.

Fietsen

Volgende week zijn er geen fietslessen.

Kalender

za 8 mei Afhalen knutselpakketten voor moederdag
do 13 mei Vrijaf: Hemelvaart
vr 14 mei Vrijaf: Hemelvaart (brugdag)
ma 17 mei Start week van de digitale oudercontacten
di 18 mei Sportdag voor het 4de, 5de en 6de leerjaar
wo 19 mei Sportdag voor de kleuters
ma 24 mei Vrijaf: pinkstermaandag
di 25 mei Sportdag voor het 1ste, 2de en 3de leerjaar

Liesbeth Van den Broeck & Bea Mertens