Lekkere pannenkoeken

Vandaag vierde de kleuterschool carnaval. Als kers op de taart kregen ze lekkere pannenkoeken. Morgen is de lagere school aan de beurt. Dank u wel aan alle helpende handen!

Morgen stappen de kinderen in een carnavalstoet door de straat

De stoet vertrekt om 10 uur. De allerkleinste kleuters (instap en eerste kleuterklas) mogen kijken, maar stappen niet mee in de stoet. De kleuters van de 2de en 3de kleuterklas komen morgen niet verkleed, maar stappen in de stoet met eigen gemaakte spullen uit de klas. De kinderen van de lagere school komen vrijdag verkleed naar school en stappen zo mee in de stoet.
Route: Schuttershofstraat – Spelewei – Gezellestraat – Albertstraat – rond het rusthuis Bevrijdingsstraat – school

Dozen welkom in de eerste kleuterklas

De kleuters van juf Helga en juf Martine mogen maandag na de krokusvakantie dozen meebrengen. Supergrote, maar ook hele kleine kartonnen dozen zijn welkom.

Woensdag na de vakantie komt het kriebelteam

Woensdag na de krokusvakantie komt ons kriebelteam op bezoek in elke klas. Zorg dat je kind gewassen haar heeft, zonder vlechtjes of staartjes. Alvast bedankt.

Binnenkort gaat het 5de en 6de leerjaar op sportklassen

Maandag 5 maart vertrekken de kinderen van het 5de en 6de leerjaar een weekje naar Herentals op sportklassen. Ze verblijven er in het domein Netepark.
vervoer + allergieën
We vragen met een brief ouders die de kinderen kunnen wegbrengen en op 9 maart terug ophalen + welke allergieën ze hebben.

Kaarten in orde brengen tegen de sportklassen

Aan de ouders van de kinderen van het vijfde en zesde leerjaar vragen we om de nodige voorbereidingen te treffen zodat hun kind tegen de sportklassen over één van de volgende kaarten kan beschikken:
–    ofwel paspoort vanaf dat het kind 12 jaar geworden is
–    ofwel KidsID voor kinderen jonger dan 12 jaar (maar dit is niet verplicht)
–    ofwel een ISI+-kaart die de meeste kinderen al wel aangekregen hebben (is gratis aan te vragen bij het ziekenfonds)

Dansen

Dinsdag 20 februari dansen de volgende klassen 2A-3A
Donderdag 22 februari dansen de volgende klassen 3B-1A

Zwemmen

Donderdag 22 februari zwemmen volgende klassen: de eerste beurt 1B-5C . Die groep vertrekt stipt om 13 uur. Wees dus op tijd op school. Klassen 3A-6B om 13.30 uur en de laatste groep 1A-5A vertrekt om 14 uur.

Enkele data om te noteren:

ouders van de derde kleuterklas welkom op 22 juni in de namiddag

De derde kleuterklas doet op het einde van het schooljaar het zoemproject. Dat kadert in de overgang naar de lagere school. We geven u de datum door zodat er tijdig de nodige praktische schikkingen getroffen kunnen worden.

ouders van de zesdeklassers welkom op de receptie woensdag 27 juni

Ook voor het organiseren van het uitreiken van de getuigschriften met de traditionele receptie delen we al tijdig de datum mee. Die gaat ’s avonds door op 27 juni.

Ter info

Tweedehandsbeurs

Op zondag 25 februari organiseert de Gezinsbond samen met Femma een tweededehandsbeurs (kinderkleding, speelgoed, boeken, baby-en kinderartikelen tot 10 jaar). Verkopers kunnen inschrijven vanaf 26 januari. Meer info kan je krijgen op het secretariaat.

Knuffelturnen

De Gezinsbond organiseert knuffelturnen op 4 en op 18 maart. Meer info kan je krijgen op het secretariaat.

Kalender

krokusvakantie van maandag 12 februari tot en met zondag 18 februari
di 20 feb. dansen 2A-3A
wo 21 feb. kriebelteam
do 22 feb. zwemmen 1B-5C / 3A-6B / 1A-5A
do 22 feb. dansen 3B-1A
vr 23 feb. Qworzoquiz
ma 5 mrt. vertrek sportklassen Herentals

Liesbeth Van den Broeck
directeur