Gepersonaliseerde fluo’s “Qworzo ouders” te koop

Omdat zichtbaarheid in het verkeer niet alleen voor onze kinderen maar ook voor ouders belangrijk is, biedt de ouderwerking kwalitatief goede fluo’s te koop aan.

De fluo’s zijn dezelfde fluo’s als die van de leerkrachten. Het zijn fluogele hesjes van het Belgische merk Wowow met een rits vooraan. Voor de prijs van 12,5 euro krijg je een gepersonaliseerde fluo met achteraan het logo van “Qworzo ouders” en vooraan je eigen naam! De prijs werd bewust laag gehouden om zo veel mogelijk ouders de kans te geven een fluo aan te schaffen en zo het goede voorbeeld te geven aan hun kind(eren) in het verkeer.

Hoe bestellen?

Bestellen kan via dit formulier of mail ons. De fluohesjes zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. Neem zeker één maat groter dan je confectiemaat, de fluohesjes vallen klein uit en worden over je jas gedragen.

Vergeet bij het bestellen zeker niet je naam te vermelden voor de bedrukking aan de voorzijde. Dit is meestal je voornaam, maar een roepnaam of koosnaampje kan ook gedrukt worden.

Betalen doe je door 12,5 euro over te schrijven naar rekening nummer BE68 7330 5226 4034 met als mededeling “fluo ouders – je voornaam en naam”. Na ontvangst van het bestelformulier en de betaling gaat je eigen fluohesje in productie.